Личен опит: Мариана Ненова

Здравейте,

Аз съм Мариана Ненова, Управител на Спортен комплекс „Дема“.

За тези, които ме познават, сега изглеждам така:

mn1

А за тези, които не ме познават, преди 6 месеца изглеждах такa:

mn2

През м. октомври 2015 г. се включих в група за подкрепа на хора, които искат да отслабнат. След тримесечен курс, третиращ принципите на здравословното хранене, и стриктно следване на изработения лично за мен хранителен режим в Уелнес клуб „Некстлевъл“, успях да сваля 12 кг от теглото си и 65 см от обиколките си, а към момента вече килограмите ми са с 18 по-малко. Към това съм длъжна да добавя и понижената ми с 20 години метаболитна възраст, намаляването на общите мазнини с повече от 10% и повишаването на мускулната ми маса почти без никакви физически натоварвания. Много съм доволна от резултатите си, защото години наред съм опитвала всякакви процедури и диети, но дори това, което преди години „сработваше“, вече не ми носи успех.

Идеята толкова ми допадна, че поканих младите, но високо квалифицирани независими членове на „Хербалайф“ Надя и Дани да организират същия курс в Спортен комплекс „Дема“. Първата група вече работи от три месеца и има своите резултати. За първите месец и половина десетте участнички в нея свалиха общо над 50 кг и над 2,50 м. от обиколките си! 🙂

Ентусиазирани от резултатите, от началото на м. юни отваряме втора група за подкрепа на хора, които искат да отслабнат или просто да се хранят здравословно.

Тъй като идеята за здравословно и/или спортно хранене се допълва с мисията на спортен комплекс „Дема“, освен изготвения лично за Вас хранителен режим, в допълнение тук предлагаме също консултации за спортна активност, както и преференциални цени за масаж на всички участници в Курса.

Каним Ви да се включите и Вие, за да успеете да постигнете желаните резултати до лятната ви почивка.

Предполагам, че се досещате каква отговорност е за мен да се обърна към Вас лично от мое име, афиширайки резултатите си. Правя го, защото знам колко сериозен проблем е наднорменото тегло за повечето хора и защото съм сигурна, че системата работи!!!

Ще се радвам, ако мога да съм Ви полезна, споделяйки успеха си!

Phone: 02 9768555, 0887945240
София, ж.к. Младост 1-А, бул. Александър Малинов 19


Запази онлайн