Най-лесният начин да отслабнем!

Един от най-сериозните здравословни проблеми на планетата е затлъстяването. Той е неизменно свързан с напредването на технологиите, обездвижването, високата консумация на въглехидратни и мазни храни, подкрепена от множество стабилизатори и добавки с неясен произход.

На този фон и в търсене на решението за противодействие, често сме объркани от изпробването на множество диети. Повечето от тях не ни довеждат до желания резултат, а понякога постигаме и обратен ефект. Умората, болките в ставите, високото кръвно, киселините и много други продължават да ни измъчват.

Съществуват редица важни въпроси, на които е редно да дадем отговор преди да изберем нашия начин за контрол на теглото:

 1. Осигуряваме ли всичко необходимо на тялото си чрез избраната диета?
  За да отслабнем, е необходимо да осигурим енергиен дефицит на нашето тяло. Но набавянето на необходимите полезни вещества за правилното му функциониране трудно може да стане чрез намаленото и дори нормалното количество храна…
 1. Когато организмът не получава необходимите полезни вещества, той „преминава“ в режим на съхранение на запасите. Така в резултат на гладуване, ние забавяме метаболизма си  и трупаме повече мазнини…
 2. Когато тренираме, ние експлоатираме нашата мускулатура. Тя увеличава обема си (хипертрофира), но не увеличава масата си, защото не сме я изградили и възстановили чрез необходимите хранителни вещества. Ако не намерим нужния баланс между спорт и хранене, дори при усилени тренировки,  може да увеличим мазнините в тялото си…
 3. Пием ли достатъчно вода, така че да изчистим отпадните продукти в нашето тяло и да осигурим подходящата среда за обмяната на веществата? Отговорът на този въпрос е различен за всеки човек.
 4. Защо съм слаб(а), а имам високо кръвно налягане и мога ли да променя този факт без лекарства?
 5. Можем ли да стопим само излишните мазнини в тялото си?
 6. Как да запазим резултатите си след края на курса?

На тези и още много други въпроси ще получите отговор в нашите Курсове по здравословно хранене. Те са с продължителност три месеца и се провеждат един час седмично, извън работно време. Всеки месец се сформира нова група.

Цената за целия курс е 80,00 лв. и в нея са включени изработването на персонален режим за хранене и ежеседмични срещи с вашия личен треньор по хранене,  за да бъдат нанесени корекции съобразно резултатите ви.

Какво трябва да направите?
Обадете се на телефон 0887 67 19 22 за да си запишете час за анализ на физическите ви показатели!

Цена – 15,00 лв. При включване в група и режим – безплатно!

Чрез много точно измерване с БИА (биоелектричен импеданс анализ) с японския уред „Танита“ получавате информация за:
Тегло – в килограми
Общи мазнини – в %
Вътрешни мазнини (около органите) – индекс
Количеството на водата в тялото – в %
Мускулна маса в килограми
Костна маса в килограми
Метаболитна възраст – в години
Тип структура на тялото

Измерването не ви ангажира с включване в група и режим. Можете да го правите периодично, за да следите състоянието си, ако следвате своя собствена система за контрол на теглото.

Продукти – Защо?

В изготвения за вас режим са включени продукти от гамата на „Хербалайф”

 • защото с вашия начин на хранене и живот сте постигнали нежелани от вас резултати, трупани и затвърждавани с години. За да възстановите баланса в тялото си, ще ви трябва малко помощ и повече дисциплина;
 • защото сме се убедили в тяхното качество. Убедете се и вие…;
 • защото с тях е лесно и вкусно.

Спорт

Най-естественият начин за активизиране на метаболизма и част от здравословния начин на живот е спортът. В Спортен комплекс „Дема“ Вие сте на правилното място. Ще получите насока относно подходящата за вас двигателна активност и можете да съчетаете всяко посещение на курса за здравословно хранене с любимия си спорт – тенис, фитнес, аеробика, йога и др.

Масажи – Да! За да е още по-лесно!

Всички участници в курсовете по здравословно хранене получават карта за отстъпка при ползването на масажи.

Не отлагайте началото, времето лети! Здравословното хранене е решението на много от проблемите Ви и начин да живеете пълноценно!

Phone: 02 9768555, 0887945240
София, ж.к. Младост 1-А, бул. Александър Малинов 19


Запази онлайн