• Български
  • English

Новини

БФТ похвали СК "Дема" за организацията на Държавното първенство до 12 г.

Българска федерация по тенис похвали СК „Дема“ за отличната организация на Държавното първенство за момчета и момичета до 12 години. В специален материал в официалната интернет страница на БФТ, озаглавен „СК Дема – отличен организатор на държавното първенство до 12 г. „DEVIN CUP“ се казва:

„В края на миналата седмица завърши държавното първенство по 12 г. „DEVIN CUP“. Състезанието премина перфектно благодарение на отличната организация на СК „Дема“. И родители, и треньори, както и самите деца останаха очаровани от седмицата, прекарана на базата на един от най-успешните клубове у нас.“

Сайтът на БФТ цитира впечатленията и на майката на шампиона Динко Динев – Зоя Динева, на създателя и главен треньор на пловдивския клуб „Локо 98“ Милко Милев, както и на председателя на СК „Дема“ и турнирен директор Мариана Ненова.

„Организацията бе на изключително ниво. Рядко има турнири, които се провеждат по този начин. Децата дадоха всичко от себе си. Чувстваше се едно спокойствие – мачове, съдии, всичко беше окей. Доволна съм“, казва Зоя Динева.

„Всичко бе на високо ниво. Клуб „Дема“ винаги е с едни гърди напред пред нас, останалите клубове. Винаги успяват да направят нещо позитивно, много положително, разнообразно и да накарат децата да бъдат щастливи. Направеното за празника на децата беше страхотно, а клипчето с поздравленията за Цвети Пиронкова беше още по-хубаво“, е мнението на Милко Милев.

„Такова първенство се организира с много желание и с много опит, за да дадеш на участниците и на родителите това, което е необходимо. Стараем се, имаме екип, който разбира в детайли различни страни от подготовката не само на мероприятия, а и на състезатели, родители и треньори. Съвсем съзнателно казвам подготовка, защото всички те имат нужда от такава, след като са се хванали да изграждат състезатели. Щастлива съм, че нещата се получиха“, добавя Мариана Ненова.

Пълният материал в сайта на БФТ можете да видите ТУК.