• Български
  • English

Новини

Денислава Глушкова шампионка единично и на двойки на държавния турнир в Хасково

Състезателката на СК „Дема“ Денислава Глушкова продължава отличното си представяне през тази година, спечелвайки титлите и единично, и на двойки на държавния турнир до 12 г. в Хасково. Дени бе категорично най-добрата тенисистка в турнира и ще се върне на първото място в националната ранглиста след поредния си успех.

В схемата единично, където бе поставена под №1, Глушкова спечели категорично всичките си мачове, като в нито един от тях не загуби повече от 3 гейма. След бързи победи над Ева Бусаад с 6-1 6-0 и Анастасия-Александра Николова с 6-2 6-1, на полуфинал тя отстрани четвъртата поставена Михаела Цонева с 6-1 6-2, а във финала се наложи със същия резултат над №2 в схемата Мария Танева.

На двойки Денислава Глушкова и партньорката й Виолина Митрофанова (Спорт Палас) също станаха шампионки без загубен сет. След победи над Куцарова/Петрова и Манолова/Радева в първите две срещи, във финала двете бяха повече от убедителни срещу Вяра Михова и Дария Великова за 6-0 6-1.

В началото на годината младата надежда на СК „Дема“ спечели шампионската титла и на държавното първенство до 12 г. в зала и е част от националния отбор по проекта на БФТ „3Т – Тенис Тийм Талант“. СК „Дема“ честити на Дени поредното отлично представяне и й желае здраве и още много успехи!