• Български
  • English

Детски рожден ден

ЕДИН РАЗЛИЧЕН РОЖДЕН ДЕН С УРОК ПО ТЕНИС НА КОРТ

Детският рожден ден се провежда от професионални треньори с лека и забавна програма за начинаещи - с много игри и движения. Това е отлична възможност да запознаете вашето дете и неговите приятели с тениса по изключително забавен начин. В предложението за провеждането на рождения ден са включени и:
- Игри и занимания
- Меню по избор
- Възможност за посрещане на родителите в съседна зала
- Времетраене между 2,5 ч. и 3 ч.
Цената зависи от броя на поканените деца, но варира около 500 лева.


Скъпи родители,

Наясно ли сте с всички рискове от това децата ви прекарват цялото си свободно време с телефоните и айпадите? Ние в Спортен комплекс „Дема“ сме посветили усилията си на това да събудим у тях интерес към спорта, да сложим начало в развитието на тяхната двигателна култура. Дългият път към хармоничната личност започва с първата крачка. Нека това бъде рожденият ден на вашето дете.

Ние организираме един различен празник. Посрещаме малчуганите в приветлива зала, където те поднасят подаръците си на рожденика. После наш професионален треньор ги извежда на тенис корта. Там заниманието се провежда с олекотени детски ракети и специални меки топки. Използваме различни специални консумативи и пособия за тренировка на деца. Ангажираме ги в забавни игри и състезания. Едновременно с това се запознават за първи път с движенията и ударите в тениса. Всичко е ново и различно, никой не скучае!

След тренировката уморените вече „състезатели“ ще похапнат вкусно с прясно приготвена храна. После ще посрещнат с песен тортата и ще поздравят рожденика. А той ще духне свещичките под общите аплодисменти!


Заповядайте и опитайте! Забавлението е гарантирано! А може би точно вашето дете е бъдещият шампион!?

Сврържете се с нас на: 0887945240