• Български
  • English

Новини

Ивайло Керемедчиев шампион единично и на двойки на държавния турнир в Пазарджик

Ивайло Керемедчиев стана шампион и единично, и на двойки на държавния турнир в Пазарджик до 16 г. Така той продължи доминацията на СК „Дема“ в турнири от календара на БФТ – в завършилите досега 4 турнира в различните възрастови групи клубът има 3 титли на сингъл и 3 на двойки.

Керемедчиев стана по безапелационен начин победител поединично, без да загуби сет и давайки само четири гейма на двамата състезатели с по-предно класиране. Състезателят на „Дема“ започна с 6-2 6-2 срещу Асен Буков и 6-4 6-2 срещу Христо Валеов, на полуфинал разгроми първия поставен Мартин Илиев с 6-1 6-0, а във финала победи и №2 в схемата Йоан Георгиев с 6-2 6-2.
На двойки Керемедчиев и партньорът му Йоан Гърбачков от Локомотив (Пловдив) се класираха убедително за финала, където обърнаха вторите поставени Йоан Георгиев и Христо Валеов с 1-6 7-5 10-7.

СК „Дема“ поздравява Ивайло Керемедчиев за отличната игра и успешното представяне и му пожелава още много успехи!
В завършилите досега 4 държавни турнира от календара на БФТ за юноши и девойки в различните възрастови групи СК „Дема“ има 3 титли единично и 3 на двойки. До 12 г. в Хасково Денислава Глушкова стана двойна победителка, както и до 18 г. в Пловдив – Розалина Юсева, на двойки заедно с Микаела Константинова.