• Български
  • English

История

СТРАНИЦАТА Е В ПРОЦЕС НА РАЗРАБОТВАНЕ


Ако искате да прекарате свободното си време с максимална полза за себе си, попаднали сте на точното място в точното време.
Спортен комплекс “ДЕМА” е най-големият и най-модерен обект за спорт и възстановяване на територията на ж.к.Младост в София. Вече тринадесет години предлага занимания по тенис, фитнес, аеробика, танци, йога, високо ефективни процедури за отслабване по утвърдени европейски методики, модерни и класически масажи, козметични процедури с българска и вносна козметика, сауни, солариум.

Комплексът разполага и със спортен магазин с последните колекции от водещи спортни марки, както и oбновен бистро-ресторант разположен на втори етаж с прекрасна тераса на втория етаж. Тук можете да обядвате набързо или да прекарате приятно няколко часа на терасата с изглед към Витоша и към София. За активните спортисти се предлагат хранителни добавки и специално изготвено диетично меню.

Спортен комплекс „ДЕМА” разполага със зала с капацитет около 40 човека подходяща за бизнес срещи, семейни и фирмени тържества. Най-малките могат да поиграят на катерушките в специално изградения за тях детски кът. За клиентите е осигурен безплатен охраняем паркинг и денонощна въоръжена охрана.

Насладете се на всичко това в изключително приятната обстановка на обширна градина с много зеленина, при висока култура на обслужване и перфектна чистота.
При нас Вие ще отдъхнете спокойно и ще се почувствате повече европеец!