• Български
  • English

Йога

ГРАФИК НА ЗАНИМАНИЯТА

Ценоразпис Йога


 

НАШИТЕ ИНСТРУКТОРИ


 

ИВО

ХАТХА ЙОГА

Включва динамични практики, които поддържат тялото в перфектна форма.
Сериите Паванмуктасана и Сурия Намаскар са предназначени за повишаване на гъвкавостта,подобряване на кръвообращението,тонизиране на мускулите и ставите, освобождаване на енергийните блокажи и премахване на застояли отпадни вещества от различни части на тялото. Укрепват белите дробове.,
Статични асани от стоеж - имат разтягащо и укрепващо въздействие върху гърба, раменете и мускулите на краката. Особено полезни са за хора, прекарващи дълго време в седнало положение или страдащи от скованост и болки в гърба.
Обърнати асани - намаляват тревожността, стреса и увеличават самоувереността, концентрацията и способността да се издържа на значителни натоварвания без напрягане.
Назад навеждащи асани - разтягат коремните мускули, тонизират и укрепват мускулите на гръбнака.
Напред навеждащи асани - прешлените се отделят един от друг, което подобрява кръвообръщението в областта на гръбначния стълб и подхранва гръбначния мозък.
Усукващи асани - усукване на целия торс, раздвижват се мускулите, което прави гръбначния стълб по-гъвкав и стимулира гръбначните нерви.
Дихателни техники или пранаяма - оказват въздействие върху всяка клетка, а най-важното е, че са тясно свързани с работата на мозъка
Релаксация за един по-спокоен сън и ефективна почивка, начин да хармонизираме собственото си тяло и ум.
 

МИЛЕНА

ИН ЙОГА

Американски тип йога за западния човек!Ин йога е лечебен метод за балансиране на ин и ян /женската и мъжката/ енергия. Той възстановява тялото, като подобрява храносмилането, детоксикацията и съня. Ин Йога е практика, насочена към съединителните тъкани., костите и ставите, които обикновено не се упражняват активно при други практики.
Подходящ за почти всички нива на трениращите Ин Йога е перфектно допълнение към динамичните и мускулести (ян) стилове, които активират вътрешната топлина, удължаването и свиването на мускулите. Ин йога е насочена повече към съединителните тъкани на бедрата, таза и долната част на гръбначния стълб. Този стил йога практика е създаден в Америка, за да отговори на проблемите и активния живот на западния човек.
Инструкторката Милена Георгиева се докосва за първи път до завладяващия свят на йога през 2011 година. Тя е човек, който се води от желание за развитие и усъвършенстване. През 2016 година се дипломира като йога инструктор. Преподава Ин йога, Ащанга и Хата Йога.
За Милена Йога е начин на живот, който обединява сърцето,тялото и ума. Убедена е, че тази симбиоза внася в ежедневието ни баланс, жизненост и хармония.