• Български
  • English

Новини

СК "ДЕМА" ИЗЛЪЧИ ПЪРВЕНЦИ НА 2012Г.

СК "ДЕМА" ИЗЛЪЧИ ПЪРВЕНЦИ НА 2012Г.

От тази година, с подкрепата на „Есен” ЕООД, официален представител на „Баболат” за България, Спортен клуб „Дема” ежегодно ще връчва годишни награди на най-изявените си състезатели, отбор и треньор.

В първата надпревара при тенисистките, бяха номинирани седем състезателки. Призът спечели Микаела Константинова – Іва в ранглистата до 12 години и носителка на много титли през годината.

За тенисист на годината беше обявен Ивайло Керемедчиев, който завърши годината пети в ранг-листата до 12 години, с титли предимно в двойките.

За отбор на годината бяха обявени шампионките до 12 години в състав Микаела Константинова, Розалина Юсева, Габриела Георгиева и Красимира Хутева.

Званието „Треньор на годината” съвсем логично спечели Катя Брезина, която подготвя от първите им стъпки и в момента всички наградени състезатели.

Отличените представители на СК „Дема” получиха от Изпълнителния директор Мариана Ненова статуетки и почетни знаци, а от Представителя на „Баболат” – Михаил Михайлов спортна екипировка – ракети, маратонки и анцузи.В края на церемонията г-жа Ненова зарадва всички присъстващи с новината, че в края 2012 г. спортен клуб „Дема” отново се е издигнал до 4-то място между 120 –те клуба, членове на БФТ. Този успех е резултат от спортните успехи на състезателите и треньорите, най-богатия тенис календар в страната и отличната спортна база, която ползва клубът. Тя не пропусна да отбележи, че първите три клуба са с над 50 годишна история и сериозна външна финансова подкрепа, а резултатите на СК „Дема” са постигнати единствено със собствени сили и средства, което ги прави още по-ценни.