• Български
  • English

Новини

С много емоции и усмивки премина традиционният Коледен семеен турнир по тенис на СК "Дема"

С много емоции и усмивки премина традиционният Коледен семеен турнир по тенис на СК "Дема"
С много емоции и усмивки премина поредният Коледен семеен турнир по тенис, с който по традиция СК „Дема“ завърша сезона. В състезанието се включиха около 40 двойки – родители и деца, братя и сестри, дядовци и внуци – сред които както някои от перспективните ни млади тенисисти, така и бивши звезди на българския тенис и национални играчи за Купа „Дейвис“.

Анас Маздрашки и Сара Маздрашка спечелиха убедително във възрастова група 1 (един състезател до 10 г.), следвани от Мина и Даниел Шопови, Васил и Ивайло Дечеви и Божидар и Десислав Стоименови. Ивайло Дечев по традиция си тръгна с два медала от турнира, след като стана шампион заедно с Емил Дечев в група 3 (един състезател до 14 г.). В изключително оспорван финал те победиха Симона и Николай Илиеви с 5:4(4), а на трето място останаха Борис и Александър Цветкови.

В най-многобройната група 2 (един състезател до 12 г.) за удоволствие на домакините от „Дема“ шампиони станаха Джордж и Красимир Лазарови. Те не загубиха нито един гейм по пътя към финала, където се наложиха с 3:1 над Елина и Константин Буюклиеви. Габриела и Явор Митеви, както и Никол Чакмакова и Диана Иванчева завършиха трети.

При най-големите заслужени победители станаха Габриела и Алекс Мартински, които спечелиха с 3:1 финала срещу представителите на „Дема“ Емил и Георги Александрови. Братовчедите Цветан Михов и Димитър Белберов, както и Боян Динев и Светослав Ермаков завършиха трети.

Всички призьори получиха награди от „Пулсар“, „Биодерма“, винарска изба „Бонония Естейт“, „Socourt“.