• Български
  • English

Новини

Традиционни годишни награди на СК "Дема" – клуб №2 в класацията на БФТ

На превърналото се в традиция парти за тенисистите на СК „Дема“ бяха раздадени и наградите за успехи през 2015 г. Година, в която клубът постигна изключителни успехи и заслужено се нареди на второ място в класацията на БФТ сред 136 клуба в страната – безспорно признание за усилията на състезателите и треньорите, на всички служители и на ръководството на клуба.

Поради големия брой успехи беше много трудно да се изберат най-добрите състезатели на „Дема“ за годината, затова и форматът на наградите беше променен. Отличия получиха всички състезатели от отборите, завършили на призови места на държавните отборни първенства по тенис:

отбор девойки до 16 г. – държавен шампион:
Михаела Кафтанова, Микаела Константинова, Натали Михайлова

отбор девойки до 14 г. – държавен шампион:
Мелади Тодорова, Розалина Юсева, Красимира Хутева, Елина Тъмнева, Денислава Глушкова

отбор юноши до 18 г. – държавен вицешампион:
Александър Лазаров, Ивайло Керемедчиев, Теодор Ружев

отбор момичета до 12 г. – държавен вицешампион:
Денислава Глушкова, Белослава Чунчукова, Лъчезара Стефанова, Елеонора Братанова

Специален приз за най-всеотдаен играч и на тренировки, и на мачове – и по време на индивидуални турнири, и по време на отборни първенства – получи Михаела Кафтанова.

За треньор на годината на СК „Дема“ бе избрана Галя Ангелова.

За първи път в своята история клубът награди и две от своите тенисистки – Розалина Юсева и Михаела Кафтанова – с месечни стипендии за следващата година. Ръководството на „Дема“оценява високо усилията, които полагат по време на тренировките, и добрите резултати, постигнати в състезанията.