УСЕТЕТЕ КРАСОТАТА НА МУЗИКАТА И ДВИЖЕНИЕТО!

В нашата нова и освежена зала за аеробика можете да тонизирате и моделирате фигурата си чрез модерна гимнастика. Провеждаме различни занимания по каланетика, тае-бо, тае бо боди пъмп, аеро тае бо. Тези часове се водят от нашите опитни и квалифицирани инструктори Диди и Мики. Те ще ви помогнат да постигните вашите цели и да бъдете здрави и активни.
Ако обичате музиката и движението танците са за Вас. От скоро предлагаме нова и нетрадиционна дисциплина пилатес „Basi” (Body Arts and Science International). Този вид набляга на естетичното качество и прецизност на всяко едно движение. От важно значение е концентрацията в дишането, извайването на талията, изграждането на мускулна издръжливост и подобряването на стойката.
Тази дициплина се води от Диана, която е и нашата нова колежка. Тя е завършила международната академия по Пилатес Basi в Претория „Южна Африка“, където е работила във водещи спа салони. Груповите занимания са предвидени за между 5 и 10 човека.
Има и опция за индивидуални уроци.
Нашите часове по йога ще ви помогнат да укрепите психическата Ви устойчивост срещу стреса. Може да изберете между нормална и хата йога. Инструкторите са Стоян, Иво и Кремена – всичките квалифицирани професионалисти.

Цени гимнастика:

Цени йога:

График на заниманията:

Phone: 0887 700 210
София, ж.к. Младост 1-А, бул. Александър Малинов 19


Запази онлайн