Козметика

НОВО В СК „ДЕМА“ – ЕЛИТНАТА ФРЕНСКА КОЗМЕТИКА YON-KA

В Спортен комплекс „Дема“ вече можете да откриетe продуктитe на висшия клас френска професионална козметика YON-KA. Богатсвото на YON-KA е съчетанието на 5 основни етерични масла – Лавандула, Здравец, Розмарин, Кипарис и Мащерка, които имат изключителен ефект върху кожата и присъстват в различни концентарации в над 60% от козметичните продукти на марката.

YON е името на древна река, известна с пречистващата живителна сила на водите си. YON е и най-малката градивна частица на материята, намираща се в постоянно движение.

КА – в страната на Египетските фараони така се е наричала вътрешната енергия, която всеки индивид носи в себе си.

Името YON-KA e символ на постоянно обновление, пречистване и развитие.

Продуктовата листа на козметичната марка YON-KA включва:
– ГРИЖА ЗА ЛИЦЕТО
– ГРИЖА ЗА ТЯЛОТО
– СЛЪНЧЕВА ЗАЩИТА

В течение на времето YON-KA е печелила много отличия, като последното е престижната награда за най-добра линия за терапии тяло в САЩ, връчена й от Skin Inc. в края на 2006 г. Съответно не е изненадваща и огромната популярност на YON-KA сред холивудските звезди и поп изпълнители. Нейни верни почитатели например са Мадона, Дженифер Лопес, Том Круз, Кайли Миноуг, Нели Фортадо и много други.

1) Глобална подмладяваща терапия (Excellence Code) – 95 лв.
2) Бърза среща с красотата (Intermezzo) – 15 лв.
3) Пауза в името на красотата (Escale Beaute) – 40 лв.
4) Почистване порите в дълбочина (Le Craud Classique) – 55 лв.
5) Релаксираща ароматерапия (Plaisir Daromes) – 55 лв.

 


ПОЧУВСТВАЙТЕ СЕ КРАСИВА!

Козметичните продукти в СК “ДЕМА” ще решат конкретни проблеми на Вашата кожа. Тя ще заблести от свежест още след първата процедура. Изключително качествената козметика ща подобри Вашия външен вид и ще повиши самочувствието Ви. Използваме продукти на доказали своите възможности фирми: “Д-р Рюно”, ”Глори”. Специалните терапии: кислородна, хидратираща, лифтинг, шоколадова ще Ви изненадат приятно с мигновения резултат.

Козметичният кабинет на СК „ДЕМА“ вече работи с изключително активната биокозметика на
германската фирма „Д-р Шпилер“. Д-р Шпилер е химик по професия, който първи в света въвежда слънцезащитния фактор в производството на козметика през 1968 г. Компанията „Д-р Шпилер“ развива собствено производство в собствени лаборатории в подножието на Алпите. Всички продукти се тестват от независими институти и се въвеждат в приложение единствено, ако резултатите показват 100% поносимост и 0% алергични прояви. Основни съставки на козметиката са растителни екстракти и масла от алпийски билки, минерали и микроелементи. Водата, с която се изготвят, идва от недрата на Алпите и съдържа 8 жизненоважни минерала. Продуктите не съдържат консерванти и стабилизаториКозметиката „Д-р Шпилер“ предлага само продукти, които карат кожата сама да заработи и произведе каквото й е необходимо.
След процедура, ефектът е категорично видим!