• Български
  • English

Кортове

ЗАПОВЯДАЙТЕ НА КОРТОВЕТЕ В СК "ДЕМА"!


 

ПРАВИЛА ЗА ПОЛЗВАНЕ НА КОРТОВЕТЕ

Уважаеми тенисисти,
СК "ДЕМА" се придържа към следните правила за игра:
1. Кортовете се ползват само в спортно облекло и маратонки със ситни грайфери за червени кортове.
2. След игра всеки четка корта си сам в рамките на своя час.
3. Кортът се заплаща преди игра.
5. Абонатите могат да откажат корт 48 ч. преди часа за игра. В този случай ползват отиграване. При по-малък интервал часът не се отиграва. 
6. При отиграване на пропуснат час в по-скъпа зона, разликата се доплаща.
7. Единичните резервации се отказват не по-малко от 24ч. преди часа за игра. В по-кратък от този срок, клиентът дължи заплащане на корта.
Екипът на СК "ДЕМА"  Ви моли да  спазвате тези указания.
Нека поддържаме отношения на взаимно уважение.
Приятна игра!

Тенис кортове

На кортовете на СК "ДЕМА" всеки ще усети удоволствието от тениса. Тук откриват своето място за игра професионалисти, любители на различна възраст, начинаещи, деца.

СК „ДЕМА“ развива всички дейности, свързани с тениса. Базата разполага с 7 червени клей корта, всички с модерно осветление. Три корта са покрити с балон през есенно-зимния сезон. На всички кортовете е изградена високо-технологична поливна система, трибуна с капаците 400 човека, както и специална телевизионна площадка.СК „ДЕМА“ създава и подготвя професионални състезатели. Организира занимания с начинаещи – деца и възрастни. Предлага висококачествени тренировки за напреднали, както и организира турнири за професионалисти и аматьори. Турнирите са от календарите на БФТ, Тенис Европа, Международна федарация по тенис. Тренировките се провеждат от високо квалифицирани треньори с категория А (най-високата издавана от Българската Федерация по Тенис), бивши мнократни шампион във всички възрастови групи, завършили в Нациолната Спортна Академия и специаизирани междунарони курсовете на ITF.От години ние предлагаме най-богатият календар с тенис турнири и спортни мероприятия от всички клубове. Те се посещават от състезатели от цялата страна и чужбина. Спортен комплекс "ДЕМА" три пъти беше домакин на Европейското първенство за аматьори във всички възрастови групи.
АКО ВСЕ ОЩЕ НЕ СТЕ ИГРАЛИ НА НАШИТЕ КОРТОВЕ, ЗАПОВЯДАЙТЕ! СИГУРНИ СМЕ, ЧЕ ЩЕ ВИ ХАРЕСА!

ТЕНИС КЛУБ „ДЕМА“ Е НА 1-ВО МЯСТО МЕЖДУ ВСИЧКИТЕ 120 КЛУБА В СТРАНАТА ПО КЛАСАЦИЯТА НА БФТ

Базата предлага:
  • 7 червени корта, всички с осветление
  • Балон върху 3 корта през зимата
  • Система за автоматично поливане
  • Телевизионна площадка
  • Трибуни с 400 седящи места